Voor groepsvervoer bieden wij 2 soorten rijtuigen onze Paardentrams of de Jan Plezier.

Beide rijtuigen zijn geschikt voor elk evenement, of dit nu is als volgkoets achter de trouwkoets voor uw daggasten of voor uw jubileum, open dag of familiefeest alle opties zijn mogelijk.

Wij beschikken over 2 paardentrams welke per tram geschikt zijn voor ongeveer 20 personen. De paardentrams zijn ook zeer geschikt om in te zetten op evenementen of bedrijfsuitjes ook met kinderen een veilig rijtuig. Beide paardentrams zijn bordeauxrood en goed geschikt voor oudere en minder valide passagiers vanwege zijn brede doorgang en degelijke trap aan de achterzijde. De trams worden aangespannen met een 2-span paarden.

De Jan Plezier is geschikt voor de kleinere groepen, en is geschikt voor 8 á 10 personen. Bij slecht weer kunnen wij de zijkanten laten zakken dankzij het doorzichtige zeildoek kunt u blijven genieten van het uitzicht. Indien gewenst kan bij de Jan Plezier ook het dak eraf geschikt voor bijvoorbeeld de mooie zomerse dagen, u beschikt dan over een compleet open wagen waarbij u niets meer hoeft te missen van de prachtige rit.

Informeert u gerust voor de opties en tarieven door te bellen (06-23279934) of te mailen via contact op deze site.