Tevens bieden wij enkele schimmels aan welke speciaal getraind zijn, om als amerigo op te treden.

Dus bent u op zoek naar een prachtige witte schimmel voor een intocht, school of ander evenement neem u dan even contact op voor alle overige info.

Deze schimmels worden specifiek getraind, en kijken dus ook niet meer vreemd op van een drukke menigte, muziek, fanfare etc. Onze schimmels worden altijd aangeboden inclusief minimaal 1 begeleider, deze kan naar wens geschminkt worden als zwarte piet. Meestal komen wij met 2 personen zodat er iemand van onszelf zowel voor als achter het paard loopt.

In principe is als sinterklaas bij ons rijervaring geen vereiste, wel raden wij aan om vooraf even op te komen stappen. Desnoods doet u dit met jurk al is het maar even voor het gevoel om te zorgen dat het op ‘de’ dag allemaal vlekkeloos verloopt.

Wij bieden sinds 2015 ook een heuse Mini Amerigo aan. Mini amerigo is 1 van onze welsh pony’s compleet gekleed in hetzelfde kostuum als de echte amerigo. Naar wens kan de mini amerigo ook bereden worden door 1 van onze eigen ruiters gekleed als zwarte piet.

Niet alleen met paard doen wij aan de sinterklaas.

Ook voor een huisbezoek van de sint met zijn pieten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen altijd met minimaal 2 pieten, vaak zijn het er meer maar dit hangt ook af van de drukte. Per jaar proberen we ons meer te perfectioneren om zo steeds meer kwaliteit te bieden. In leusden en omstreken rekenen wij €35,- voor 20 minuten of €50,- voor 30 min. Mocht u meer willen weten mbt een huisbezoek kan u uiteraard altijd even contact opnemen.