Stijlvol naar uw laatste rustplaats, geheel naar eigen wens of volgens oude tradities? Wij bieden keuze uit een in 1900 gebouwde zwarte rouwkoets, door middel van de zwarte kleden in de koets kan ervoor gekozen worden het rijtuig open te houden of te sluiten. De koets kan aangespannen worden met 2 zwarte Gelderse paarden volgens oude tradities met rugkleden en kappen, ook kan er voor gekozen worden de dekens weg te laten, of juist heel anders de koets aan te spannen met 2 witte schimmels.

De koetsier en voorloper komen geheel in stijl gekleed met zwarte rouwjassen en zwarte hoge hoeden of koetsiers steken.

Sinds kort hebben wij een rouwkoets erbij welke wij geheel aan het restaureren zijn. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de vooruitgang bij het nieuws…

Ook bieden wij een witte gesloten rouwkoets aan, tevens te gebruiken als bloemenwagen gezien hij geheel omhangen kan worden met bloemen. Dit rijtuig kan aangespannen worden naar wens met een span witte schimmels of de Gelderse zwarte paarden. Dit rijtuig kan ook gebruikt worden als kinderrouwkoets en hierbij aangespannen worden met een span Welshpony’s.

Wij passen ons naar uw wensen aan, dus voor meer informatie kan u het beste even persoonlijk contact met ons opnemen.