Ook met de Winterse dagen bieden wij een gepast rijtuig. Wij bieden een prachtige arreslede aan, aangespannen met een 2 span schimmels of 2 span zwart blessen. Koetsier en palfrenier in stijl gekleed met nette bokjassen met hogehoed of bontmuts of geheel in kerststijl met kerstmantels etc.

Of u nu in winterse sferen stijlvol wilt trouwen, dan kan u kiezen voor de slee met koetsiers in bokjassen gekleed voor een prachtig winters plaatje. Een geweldige belevenis het hoefgetrappel van de paarden en het geklingel van alle belletjes.

Of zoekt u een uniek plaatje voor uw evenement of kerstmarkt? De slede kan ingezet worden op kerstmarkten of evenementen om gasten rond te rijden. In de slee kunnen 4 personen plaats nemen.

Tevens bieden wij sinds December 2018 ook een pony arretikker aan. Aangespannen met een sprookjesachtige welshpony. De arretikker dient als aanvulling op uw evenement, braderie of lichtjesparade. In de arretikker zit een heus kerstelfje...

De paarden en pony's zijn stijlvol aangekleed met kerstdekens en uiteraard de bellentuigen. Verdere wensen zijn altijd bespreekbaar.