Romantisch en in stijl trouwen? In een van onze authentieke trouwkoetsen? Dat kan… Al jaren bieden wij van Stalhouderij M. Bakker keus uit diverse authentieke trouw en volgkoetsen.

Onze koetsiers zijn in stijl gekleed in blauwe of Bordeauxrode Koetsiersjassen met grijze hoge hoed. De kleding wordt afgestemd op het rijtuig, maar naar wens kan hier altijd in gewisseld worden.

Er is keuze uit zowel rijtuig als aanspanning, wilt u de Witte Trouwcoupé met een span Gelderse zwarte paarden of gaat u liever voor de Blauwe Landauer met een mooi span witte schimmels? Alles is bespreekbaar, voor de opties kan u uiteraard altijd contact opnemen.

Er is keuze uit diverse rijtuigen zowel open als gesloten. Een veel gekozen rijtuig is onze Witte Trouwcoupé, een mooie gesloten witte trouwkoets welke in eigen beheer door Martin is ontworpen en gebouwd de raampjes van de portieren kunnen naar wens geopend worden. Ook onze Witte Victoria is een veelgemaakte keuze, dit rijtuig is open maar bij onverwachts toch een bui kan de kap dicht waardoor het bruidspaar droog blijft.

Bekijkt u ook onze andere pagina’s want wij bieden tevens stijlvol vervoer voor uw daggasten.

Op de foto’s kunt u zien welke rijtuigen wij tot uw beschikking hebben:

Mocht u de rijtuigen en de paarden in het echt willen komen bekijken is dit uiteraard ook mogelijk neemt u even contact met ons op voor een afspraak.

Wij behouden ons het recht met een andere aanspanning en/of rijtuig te komen, indien door overmacht de aanspanning/rijtuig van uw keuze niet beschikbaar is. Uiteraard ontvangt u hiervan bericht.